Коли 45 Вт не потрібні. Samsung Galaxy Note10 + вже поліпшив свій же рекорд зарядки

    134

    Є думка, що для героя цієї замітки з головою вистачить і 25-ватної зарядки.

    Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який регулярно ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, виклав чергові відомості про швидкість зарядки флагманського смартфона Samsung Galaxy Note10 +.

    Як ми вже повідомляли, Samsung Galaxy Note10 + заряджається у два рази швидше Galaxy Note9 і iPhone XS Max, а також помітно випереджає OnePlus 7 Pro, хоча останній має акумулятор меншої ємності і більш потужну зарядку.

    За новими даними з Китаю, смартфон Samsung Galaxy Note10 + повністю заряджається за 64 хвилини. Тобто раніше озвучений рекорд вже був побитий героєм замітки. При цьому за 10 хвилин смартфон заряджається від 0 до 22%, за півгодини заряд поповнюється до 64%, за 60 хвилин акумулятор заряджається до 96%.

    У травні фірмову 25-ватну зарядку Samsung порівняли з 15-ватною зарядкою минулого покоління і дійшли висновку, що особливої різниці немає. Інсайдер і користувачі Twitter також сходяться на думці, згідно з якою 45-ватна зарядка, яку поки не отримали в своє розпорядження перші власники смартфона, не зможе заряджати Samsung Galaxy Note10 + відчутно швидше, а ось на ресурс роботи акумулятора вона може вплинути негативним чином.