Ілюстратор створює анатомічно правильні черепи популярних героїв мультфільмів

1259

Більшість з нас виросли на мультфільмах, і у наших спогадах вони вічні і ніколи не завершуються. Справді, складно уявити, що наші улюблені анімаційні персонажі померли, але якщо спробувати?

Цифровий художних Філіп Ходас (www.instagram.com/hoodass) глибше розглянув цю ідею та зробив реалістичні ілюстрації, які демонструють, як би виглядали анатомічно коректні черепи популярних персонажів. Для більшої наочності художник залишив фірмові атрибути, як шапки чи окуляри, були залишені, а також створив “наукові імена” для персонажів.

За словами Філіпа, спершу він хотів стилізувати їх під скам’янілості динозаврів, але потім відмовився від цієї ідеї, оскільки з таких черепів важко було впізнати популярних персонажів, особливо якщо у них були поламані та зниклі частини. Через це він вирішив зробити менш пошкоджений вигляд і додати персонажам деякі атрибути. Для того, щоб зробити все ближче до початкового концепту мультфільмів, художник додав до черепів задній фон різних кольорів.

Робота над проектами почалася у 2015 році і тривала понад рік. Зараз Філіпу вдалося стати одним з найбільш популярних 3D-артистів у світі: він набрав 15 тисяч підписників у Twitter, 85 тисяч підписників у Facebook та вражаючі 600 тисяч у Instagram. Такий успіх призвів до подальшої колаборації художника з Adidas, Coca-Cola, Samsung та багатьма іншими компаніями. Цього року роботи Філіпа, включно з рядом робіт по мультфільмах, демонструвалися на Лондонській вулиці Оксфорд-стріт.

У своїх роботах Філіп намагається деконструювати блискучі зображення поп-культури. Виростаючи на веселих історіях з гарно анімованими персонажами та завжди веселим кінцем, люди часто страждають, зустрічаючись з проблемами реального життя. Слід зазначити, що художник демонструє це і в своїх інших серіях робіт.



• не пропусти