Найкращі пляжі Пхукета

160

Пхукет – одне з найпопулярніших і завантажених туристичних напрямків Таїланду. На допомогу мандрівникам і численним відпочиваючим, щорічно прямуючим проводити свою відпустку в Таїланді, представляємо список кращих пляжів Пхукета з докладним описом по кожному з цих райських місць. Можливо, помилувавшись цими красивими фотографіями, Ви зважитеся відвідати який-небудь з цих пляжів. Кожен з цих пляжів має свої переваги і недоліки, ознайомившись з якими Вам буде простіше прийняти правильне рішення.

Пляж Ао Сан (відомий також, як Пляж Джунглів).

Один з найбільш відокремлених пляжів Пхукета , до якого веде грунтова дорога. Неподалік знаходиться яхтклубу Meridien Phuket.

пляж пхукета

Пляж Панва.

Білий пісок і пальми, піщані бухти і мангрові дерева, що ще потрібно для щастя?

пляжи пхукета

Пляж Сурін.

Це фаворит для туристів і місцевих жителів. Тут є багато місць для гурманів, а сам пляж прекрасний. Це один з кращих пляжів в Пхукеті.

Пляж Бангтао.

У цей пляж можна легко закохатися, купаючись на мілководді, або спостерігаючи за кінними прогулянками. Місце не ізольовано і багатолюдно, але у нього явно є власний шарм і щось привабливе.

Пляж Камала.

У період між травнем і жовтнем Ви розділите цей пляж з великою кількістю серфінгістів, але будь-яке інше пору року ви знайдете його тихим і спокійним. Тут завжди будуть вільні парасольки і пляжні лежаки.

Гавкотом Сінг.

Розташований між пляжами Камала і Сурін, невеликий Лаем Сінг в довжину складає всього 150 метрів. З висадженими в ряд пальмами, він виглядає саме так, як і повинні виглядати острівні пляжі. Єдиний недолік полягає в тому, що в розпал сезону тут дуже багато людей. Але все ж, це один з кращих пляжів в Пхукеті!

Пляж Ката Ної.

Якщо Ви обожнюєте білий пісок і плавання, це місце саме для Вас. Воно не сильно комерціалізоване, але на узбережжі є великий курорт, тому тут завжди буде багато людей.

Пляж Наи Тон.

Це дійсно особливий, і що дивно, не сильно наповнений туристами пляж. Але потрібен час, щоб дістатися сюди, що і є причиною, що відлякує багатьох.

Пляж Банана Рок.

Один з найбільш пустельних пляжів Пхукета.

Пляж Наи Янг.

Цей 10-кілометровий пісочний пляж, звичайно, не пустельний, але досить ізольований від туристів. Є досить багато готелів в південному кінці пляжу, але якщо Ви відправитеся на північ, то знайдете дивовижний Національний парк Сірінат.



• не пропусти