Комерційні закупівлі на майданчику торгів в Україні SmartTen

    110

    Для розвитку комерційної діяльності дуже важливим є виконання податкових завдань. Всесвітня мережа інтернет дуже допомагає пошукам контрагентів, але цей процес може бути довгим, і не завжди раціональним. Краще зверніться до спеціалізованих майданчиків, як тендери України, де розміщують свої оголошення покупці і продавці, для формування оптимального попиту та пропозиції.

     Особливості електронної комерційної платформи SmartTen

    Електронна платформа розміщує заявки продавців і покупців, не втручаючись в комерційну складову оголошень. Майданчик є посередником, який стежить за юридичною чистотою угод, виконанням договорів в термін і має наступні переваги:

    • Економить час;
    • Виключає людський фактор, його вплив на швидкість прийняття рішень і ціни товару;
    • Знижує ціни на товар;
    • Процес прозорий від початку до кінця;
    • Конкуренція на чесних засадах, без втручання посередників;
    • Безліч варіантів вибору;
    • Оперативність процесу;
    • Організація купівлі-продажу не виходячи з власного офісу;
    • Доступність для всіх учасників.

    Всі питання по вибору товарів, ціни реалізацій, оформлення документів можна вирішити в кілька хвилин. На майданчику виставлені всі пропозиції в режимі реального часу, тому комерційний директор, або менеджер по закупівлі може швидко вибрати найбільш важливу для себе ціну, і домогтися розрахуноку в кілька хвилин.

    З  прозорих і зрозумілих пропозицій, легше формувати торговельно-закупівельну діяльність компанії

      Чому треба звернутися до комерційних майданчиків

    Тут розташовуються економічні інтереси багатьох компаній, існує реальна конкуренція, яка є бажаною. Закупівлю неможливо змінити після угоди, так як товар продається і купується за ціною заявки, в яку всі умови вносяться при заповненні, і куди не можна вставляти додаткові умови або послуги.

    Програмне забезпечення зроблено таким чином, що можна відстежити всі етапи угоди. Уся інформація формує єдиний простір, доступний для всіх учасників торгівлі.

    Крім загального інформаційного, формується єдине географічне положення. Майданчики поширюють контракти з різними районами країни, дозволяючи знаходити клієнтів в будь-якому, навіть віддаленому, населеному пункті.

    Всі процеси автоматизовані, не потрібно проводити час у екрана монітора. Як тільки заявки перетнуться в економічних показниках, тут же прийде повідомлення про можливість угоди за заданими умовами. Проводячи операції через електронний майданчик, клієнти отримують гарантії надійності договорів, можуть знайти вигідного клієнта на тривалий період співпраці, вирішити проблеми з постачанням або відвантаженням продукції, перейти на довгострокове планування діяльності своєї організації.



    • інші новини