Поляки розробляють гру-хоррор про Чорнобиль: опублікований трейлер

    223

    Гра Chernobylite буде доступна українською мовою.

    Польська студія The Farm 51, відома такими тайтлами як Painkiller: Hell & Damnation і Get Even, анонсувала нову гру.

    Нею стане сурвайвл-хоррор Chernobylite. На даний момент у гри з’явилася сторінка в сервісі цифрової дистрибуції Steam, однак можливість замовлення ще недоступна.

    Як обіцяють розробники, Chernobylite стане грою на виживання, в якій поєднуються вільне дослідження похмурого світу, складні бої, унікальний крафтинг і нелінійний сюжет, в якому гравцеві доведеться зіткнутися з природними і надприродними загрозами, виживати в зараженій зоні, створювати власну зброю і гаджети, а також боротися з іншими сталкерами і монстрами, попутно розкриваючи заплутані таємниці Зони.

    Варто відзначити, що Чорнобиль розробники детально відтворювали за допомогою 3D-сканування реальної Зоні відчуження.

    В основі гри лежить технологія 3D-сканування місцевості Reality 51, над якою The Farm 51 працює протягом п’яти років. Щоб відтворити заражену територію Чорнобиля, розробники відвідали місце катастрофи.

    Окремо варто відзначити, що автори вже анонсували появу в грі не лише російської мови, а й української – всі охочі зможуть вибрати український інтерфейс і субтитри.
    Дати релізу у гри Chernobylite поки немає, але очікується, що “Чорнобиль” стане доступний восени цього року.

    Нагадаємо, 15 лютого вийде Metro Exodus, гра про постапокаліптичну Росію, що розробляється українською компанією 4A Games.