Виробник чохлів показав дизайн Huawei P30 Pro

    163

    Навесні чекаємо презентацію лінійки Huawei P30. До дня прем’єри компанія повинна підготувати мінімум два флагмани. Головна їхня особливість – багатомодульна камера. У Huawei P30 вона буде включати три об’єктиви, а для Pro-версії приготували чотири датчики.

    Пару днів назад в мережу злили рендер Huawei P30 Pro з нетиповим розташуванням модулів на тильній стороні. Велика ймовірність, що зображення – звичайний фейк. На користь цього говорять нові рендери чохлів і пристрою, опубліковані виробником аксесуарів Olixar.

    Чохол відкриває доступ до всіх технологічних отворів смартфона, в тому числі кнопок регулювання гучності і блокування, порту USB Type-C і основної камери. На зображеннях нам демонструють чотири модулі, які вишикувалися в ряд по вертикалі на задній панелі. Праворуч від них знаходиться світлодіодний спалах і лазерний автофокус. Таке виконання тильного модуля здається не тільки звичним, але і більш логічним, близьким до реальності.

    Варто нагадати, що компанія Olixar, відомий виробник чохлів до смартфонів, який вже не раз демонстрував достовірні зображення ще не анонсованих пристроїв. Тому велика ймовірність того, що і на цей раз майстер з виготовлення чохлів не помиляється з дизайном смартфона.



    • інші новини