Гнучкий смартфон Huawei показали на рендерах

    1577

    Смартфони з гнучкими дисплеями – пристрої малозрозумілі і спірні. Але ідея зігнути мобільник вже надійно засіла в головах виробників і її наполегливо мусолять ось уже кілька років. Тільки в цьому році нам обіцяють показати щось адекватне і працездатне, яке ще й планують продавати задорого. Відзначитися на цьому терені хочуть багато і в авангарді крім Samsung повинна виявитися Huawei. Очікується, що показ складного мобільника і озвучування планів з його виходу на ринок відбудеться на MWC 2019, але вже сьогодні ми пропонуємо оцінити його дизайн.

    До сьогоднішнього дня інформації по зовнішньому виконанні і характеристиках гнучкого смартфона Huawei було вкрай мало. Є тільки розуміння, що екран тут від BOE, всередині стоїть чіп Kirin 980 і обіцяють підтримку 5G завдяки встановленню фірмового модему Balong 5000. І ось тепер в мережу виклали якісні рендери пристрою.

    Відразу обмовимося, що вони не офіційні. Але ресурс LetsGoDigital, що їх опублікував, стверджує, що засновані вони на даних від обізнаних джерел і патентах компанії, тому серійна модель буде дуже схожа на те, що нам показали.

    Перше на що звертаєш увагу – одночасну схожість і відмінність з концепцією Samsung. У розкладеному стані це теж планшет, який можна згинати навпіл, перетворюючи його на подобу смартфона у вигляді записника. Однак якщо у випадку з Galaxy F нас чекають два екрани, то у вирішення Huawei він один і розташований на зовнішній стороні. Бентежить тільки практичність і надійність апарату в такому виконанні, дисплей тут украй уразливий до різних ушкоджень і при падінні шансів вижити немає.



    • інші новини