Президент Xiaomi спростовує чутки про смартфон Mi 9

    163

    Поки з упевненістю можна сказати тільки те, що апарат отримає SoC Snapdragon 855.

    Останнім часом в мережі з’явилося багато чуток про майбутній флагманський смартфон Mi 9. Різні джерела приписували апарату різні можливості (наприклад, одне джерело говорило про потрійну камеру з датчиками 48 Мп, 18 і 8 Мп, інше – про камеру з датчиками 48, 24 і 20 Мп), але вони поки ніяк не підтверджені офіційно. І не будуть, про що прямо повідомив президент компанії в соціальній мережі Weibo.

    Так, Лін Бін (Lin Bin) повідомив, що на даний момент інформація про моделі не розкривається. Зауважте, це та ж сама людина, яка нещодавно продемонструвала у всій красі прототип смартфона Xiaomi з оригінальним механізмом складання! Тобто більш інноваційний продукт Xiaomi показує, а, скажімо, більш наближений до реальності – взагалі не коментує. Можливо, компанія готує якийсь сюрприз?

    Як би там не було, поки з упевненістю можна говорити про наявність в Mi 9 флагманської однокристальної платформи Qualcomm Snapdragon 855. Також на рахунок моделі записуємо швидку зарядку нового покоління (про це повідомив глава Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun)) і поліпшений підекранний датчик зображення.



    • інші новини