Бюджетний смартфон Redmi Go під управлінням ОС Android 8.1 Oreo (Go Edition) повністю розсекречений

    157

    Redmi Go виявився спрощеною версією смартфона Xiaomi Redmi 5A зразка 2017 року.

    Взагалі, швидкий дебют смартфона Redmi Go, найбільш доступної моделі бренду цього року, був очікуваним, але навряд чи хтось міг подумати, що сьогодні будуть розкриті і всі характеристики моделі, і навіть його зовнішній вигляд. А тим часом все так і сталося: ексклюзивними подробицями про Redmi Go поділилось філіппінське джерело.

    Ніякого корпусу unibody тут немає. Немає ні градієнтних панелей, ні тонких рамок екрану. Ну а в цілому дизайн відповідає моделі Redmi 5A, що вийшла ще в 2017 році. І характеристики Redmi Go багато в чому перетинаються з характеристиками Xiaomi Redmi 5A. Так, наприклад, обидві моделі побудовані на платформі Qualcomm Snapdragon 425 з чотирьохядерним CPU, оснащені екранами діагоналлю 5 дюймів роздільною здатністю 1280 х 720 пікселів і акумуляторними батареями ємністю 3000 мА · год.

    А ось пам’яті у Redmi Go рівно в два рази менше: лише 1 ГБ оперативної і 8 ГБ вбудованої. Камер – дві: фронтальна на 5 Мп, тильна – на 8 Мп. Також в конфігурації слот для карт пам’яті microSD об’ємом до 128 ГБ і два слоти для карт SIM, модем LTE, адаптери Wi-Fi 802.11n і Bluetooth 4.1, порт microUSB 2.0. Габарити і маса Redmi Go в точності відповідають габаритам Xiaomi Redmi 5A: 140,4 x 70,1 x 8,35 мм і 137 грамів.

    Дещо розчаровує те, що Redmi Go працює під управлінням вже можна сказати старої ОС Android 8.1 Oreo (Go Edition), хоча чутки активно приписували цій моделі Android 9.1 Pie (Go Edition).

    Що ж, тепер ми знаємо про Redmi Go все, крім ціни. Xiaomi Redmi 5A досі представлений на полицях магазинів, його вартість у базовій конфігурації складає близько $ 100. З урахуванням різних проведених спрощень ціна Redmi Go навряд чи перевищить $ 70.



    • інші новини