Нове зображення iPhone XI Max і iPhone XR 2019 демонструє зменшену моноброву

    264

    За рахунок розміру екрану у iPhone XI Max він буде здаватися меншим.

    Вчора ми публікували перші відомості про смартфони iPhone XI, iPhone XI Max і iPhone XR 2019, які прийдуть на зміну iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR.

    Відомий інсайдер Беджамін Гескін (Ben Geskin), який першим ще два роки тому опублікував реалістичне зображення iPhone X з монобровою, тепер пропонує вашій увазі рендери нових смартфонів.
    Перший його рендер ми публікували учора, на ньому було видно тільки задні панелі нових смартфонів. Нагадаємо, смартфонам iPhone XI і iPhone XR 2019 приписують здвоєні основні камери, а також екрани OLED. Тоді як старша модель під умовною назвою iPhone XI Max повинна отримати потрійну основну камеру і найбільший екран в новій лінійці. Звичайно ж, він теж буде виконаний за технологією OLED.

    На новому зображенні нам також показують лицьову частину iPhone XI Max і iPhone XR 2019, які, як стверджують джерела, збережуть моноброву, але вона стане значно меншою за розміром. У цих смартфонів вирізи під камеру і динамік будуть приблизно однаковими, однак за рахунок розміру екрану у iPhone XI Max він буде здаватися меншим.



    • інші новини