Укрaїнцям рoзповіли, як їх oбманюють в рестoранах

    410

    Журнaлістиз’ясувaли, як викрити і покaрати нечистих нa руку співрoбітників закладів

    Недосипають і недоливають – працівники кафе і ресторанів йдуть на різні хитрощі, щоб обманювати відвідувачів. Журналісти “Сегодня” з’ясували, як викрити і покарати нечистих на руку співробітників ресторанів.

    У рейді на столичний ресторан взяли участь Максим Несміянов зі Спілки споживачів і Михайло Шарков – ресторатор зі стажем. Експерти швидко виявили недоліки в першому ж поданому блюді.

    Кухарі, зазвичай, йдуть на грубий обман відвідувачів, кажуть експерти. Тим відвідувачам, які сумніваються, варто вимагати технологічну карту – там написано, скільки інгредієнтів у страві має бути, і перевіряти відповідність на вагах.

    При цьому до закладу можна викликати й поліцію. В такому випадку, кафе оштрафують – на 34 грн.