Фермер Олег Шкурат, який проживає в місті Бар, передав на передову 210 тушок баранів. Чоловік вирішив вирізати ціле господарство, яке вирощував близько двох років, аби забезпечити солдатів на передовій екологічно чистим нежирним м’ясом.
Про це розповідає vlasno.info.
Олег Шкурат постійно возить їжу на передову з волонтерами відколи почалася війна. « Якщо не виходить поїхати самому, то обов’язково щось передаю. Так і цього разу: ми порадились із дружиною й вирішили зробити добру справу та передати на передову смачного й корисного м’яса. Дізнавшись, що на передовій зараз воює грузинський легіон, вирішили, що для них це буде неймовірно приємним сюрпризом та зрозуміли, що дійсно робимо це не даремно», – розповів фермер.
Усі 210 тушок завезти за один раз неможливо, тому волонтери везуть їх по 20 штук у різні села на передовій, аби нагодувати смачним делікатесом якомога більшу кількість солдатів. Забивати й розбирати баранів допомагають сільські жителі. Перші тушки завезли в реабілітаційні центри та госпіталі.
Волонтери привезли не лише свіжину, а й тушонку, закрутки, фрукти, воду та солодощі. Одна жінка навіть спеціально для солдатів у пластмасових відерцях передала антизастудний засіб з меду, лимонів та імбиру, який готує на власній кухні.