Прогноз погоди на 4 жовтня: дощі накриють частину України

    438

    4 жовтня в Україні очікуються дощі не тільки на заході, але й у центральних регіонах. Наприклад, можливі опади у Київській та Чернігівській областях. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

    Згідно з прогнозами синоптиків, на заході країни спостерігатиметься хмарна погода, у західних та Житомирській областях можливі помірні дощі, а на Закарпатті навіть значні опади. Протягом дня у Київській та Чернігівській областях ймовірні місцеві невеликі дощі, тоді як на решті території країни без опадів. 

    Вітер буде південного напрямку, а в західних областях — північно-східний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 8-13°C, на узбережжях морів до 17°C, а в східних областях — 5-10°C. Вдень температура на заході коливатиметься від 12 до 17°C, на півночі — 17-22°C, на решті території — 21-26°C. 

    Погода у Києві та області

    У столиці та Київській області очікується мінлива хмарність. Вночі опадів не передбачають, проте вдень у деяких районах можливі невеликі дощі. Вітер у Києві буде південним, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 11-13°C, вдень — 20-22°C. 



    • інші новини