Зміна погоди в Україні: холодні ночі та рвучкий вітер 1 жовтня

    1

    У вівторок, 1 жовтня, погода в Україні матиме регіональні коливання, а рвучкий вітер зберігатиметься на півдні та сході країни, але істотних опадів не очікується. 

    Синоптик Наталка Діденко повідомила, що вночі температура повітря опуститься до +9…+13°C, а в західних регіонах стовпчики термометрів знизяться до +4…+9°C. У Карпатах можливі навіть мінусові температури.  

    Вдень, однак, на східній частині, півдні та в більшості центральних областей буде значно тепліше — +22…+26°C. Північні області покажуть різну температуру: у Житомирській області — +14…+18°C, на Київщині — +18…+20°C, а на Чернігівщині температура досягне +22°C, на Сумщині — +24°C. Найхолодніше буде на заході України з температурою від +9…+13°C. 

    Діденко також зазначила, що вітер залишиться рвучким на півдні та сході, тоді як в інших регіонах країни він поступово вгомонятиметься. “Істотних опадів на території країни не передбачається”, — уточнила синоптик. 

    У Києві 1 жовтня очікується суха погода з помірним вітром. Нічна температура в столиці складатиме близько +10°C, а вдень прогнозують +18…+20°C.  

    Дощі можуть з’явитися у Києві 4, 5 та 6 жовтня.  

    Нагадаємо, що в Карпатах вже 30 вересня випав перший сніг, і синоптики прогнозують мінусову температуру повітря на високогірʼї. 



    • інші новини