Погода на 28 вересня: дощі та грози на заході, тепліше у Києві

    72

    На 28 вересня синоптики прогнозують значні опади на заході України, в той час як решта території залишатиметься без дощів. Температура буде різнитися залежно від регіону, але загалом очікується тепла погода.

    Згідно з даними Укргідрометцентру, сьогодні у західних областях та на Житомирщині варто очікувати помірні дощі та окремі грози. У Закарпатті та на Львівщині можливі значні опади, особливо вдень. Температура в цих регіонах буде трохи нижчою, ніж на решті території України — 19-24°C вдень. Нічна температура коливатиметься від 13°C до 18°C.

    На більшій частині України день пройде без опадів. Погода буде хмарною, але сухою, що створить комфортні умови для жителів центральних і східних областей. Температура вдень підніметься до 23-28°C, а вночі залишатиметься в межах 13-18°C.

    Вітер переважатиме південного напрямку, але в західних областях поступово зміниться на північно-західний. Швидкість вітру сягатиме 7-12 м/с, що може відчутно впливати на погодні умови в регіонах з грозами.

    У столиці та області сьогодні очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура в Києві вдень складе 25-27°C, а вночі коливатиметься між 16-18°C. Вітер буде південний, з помірною швидкістю 7-12 м/с, що забезпечить комфортну погоду для жителів столиці.

    28 вересня варто бути готовими до змінних погодних умов. Західні області опиняться під впливом дощів і гроз, тоді як решта України насолоджуватиметься сухою та теплою погодою. У Києві також буде комфортно і без дощів.