Президент Зеленський відзначив героїв, які працюють на місцях ворожих обстрілів

    120

    В усіх куточках нашої країни, в кожному місті, де лунають ворожі обстріли, робиться все можливе, щоб захистити наших людей у цих надскладних обставинах. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський, віддаючи шану всім, хто працює на місцях обстрілів.

    Володимир Зеленський висловив щиру подяку кожному, хто не зупиняється перед обличчям небезпеки, щоб зберегти життя наших громадян.

    “Дякую усім працівникам ДСНС України, кожному поліцейському, медику, волонтеру, які дбають і підтримують наших людей та Україну”, — зазначив Президент, підкреслюючи важливість їхньої роботи.

    Кожен день у зоні обстрілів — це боротьба за життя. І кожен, хто там працює, робить все можливе, щоб забезпечити максимальний захист для наших людей. Відважні рятувальники, медики, поліцейські та волонтери щодня стоять на сторожі, допомагаючи тим, хто потребує підтримки.

    Президент Зеленський відзначив, що саме завдяки таким героям, які не бояться ризикувати своїм життям заради інших, Україна стає сильнішою. Їхня відданість і самопожертва — це приклад справжнього патріотизму.

    Важливо пам’ятати про тих, хто працює на передовій та місяцях ворожих ударів по всій країні, рятуючи життя і забезпечуючи безпеку наших громадян. Наша вдячність і підтримка — це найменше, що ми можемо зробити у відповідь на їхні героїчні зусилля.

    Володимир Зеленський вкотре підкреслив, що Україна не забуде жодного героя, хто своєю працею наближає перемогу.