Дощі з грозами наступають – спека відступає: прогноз погоди на 20 червня

    620

    Синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі попереджає: до України йдуть дощі з грозами, а спека поступово відступає.

    Дощі та грози в Україні

    У четвер, 20 червня, на західні, північні області, частково центральну Україну та Харківщину ввечері завітає атмосферний фронт. Це принесе з собою короткочасні дощі з грозами.

    “20 червня в Україну завітає атмосферний фронт. Тому в західних, північних областях, місцями у центральній частині та ввечері на Харківщині пройдуть короткочасні дощі з грозами,” – повідомляє Наталка Діденко.

    Температура повітря та вітер

    Температура вдень коливатиметься в межах +22 +27 градусів, що створить більш комфортні умови для відпочинку та роботи. Однак на півдні та сході країни спека все ще тримається – там температура підніметься до +28 +33 градусів.

    Окрім того, завтра в більшості областей очікується сильний вітер переважно північно-західного напрямку, з можливими штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду.

    Погода в Києві

    Кияни також відчують зміни. У столиці спека зменшиться до +22 +24 градусів. Місцями можливі короткочасні дощі та грози. Не варто забувати й про сильний північно-західний вітер, який буде панувати у Києві.

    Загалом, варто бути готовими до зміни погодних умов. Літня спека поступається місцем свіжим дощам та грозам, що принесуть приємне полегшення.



    • інші новини