Що подарувати сестрі на будь-яке свято: добірка подарунків, які підходять усім

    26

    Вона може розповісти всі ваші дитячі таємниці, казуси і смішні ситуації. Вона завжди вибачає. Завжди поруч. Вона — це сестра. З цією людиною у кожного багато спогадів, трепетних і хвилюючих. Від цього вибір подарунка стає неймовірно складним. Хочеться порадувати, виконати мрії, а ще поділитися частиною своєї душі в подяку за все, що вона робить для вас. Бренд Pandora — замість тисячі слів, стане вічним нагадуванням ваших почуттів. Сестра також оцінить фотоальбом зі спільними фото, день, проведений з вами, поїздку в місто або країну мрії.

    Подарунки, що западають прямо в душу

    Як і у кожної дівчини, у сестри може бути wish list того, що вона хоче отримати на свято або просто так. Однак завжди краще здивувати і зробити сюрприз, особливо коли він просякнутий теплими почуттями.

    Аксесуари від Pandora

    Прикраси цього бренду створені для того, щоб розповідати історії. Можна подарувати мініатюрну підвіску, сережки або браслет з пам’ятним шармом — все, що універсально і можна адаптувати під повсякденні образи. Так, ваша сестра буде завжди носити аксесуар-нагадування про те, що у неї є ви і про те, як сильно ви її любите.

    Фотокнига

    Напевно у вас накопичилося багато фотокарток з дитинства і до сьогоднішнього моменту. Культура сучасності така, що всі спогади ми зберігаємо в галереї на телефоні, але варто втратити гаджет або йому вийти з ладу, як вся пам’ять вмить втрачається. Збережіть моменти з сестрою на папері — замовте фотокнигу.

    Подорож

    Що може бути краще, ніж вихідні удвох? Якщо немає можливості виїхати з країни, то досить зняти готель в найближчому туристичному місці, забронювати столик в затишному ресторані і купити квитки на концерт або в кінотеатр.

    В особливо пам’ятні події можна комбінувати ідею і зробити BIG сюрприз: покликати на вихідні відпочивати, вручити фотокнигу і біжутерію від Pandora. Останню можна замовляти вже зараз в інтернет-магазині INTERTOP. Такий подарунок точно запам’ятається на все життя!



    • інші новини