Якісне прибирання квартир після ремонту у Львові

151

Ремонт – це велика метушня, після якої залишається велика кількість сміття і відходів. Постає велика проблема – як швидко прибрати і куди дівати сміття, який залишився після виконаних робіт. Вирішити її просто, достатньо звернутись до компанії, яка професійно надає послуги з прибирання.

Що включає в себе після ремонту прибирання?

Коли всі ремонтні роботи підходять до кінця, залишаються гори сміття, шари пилу, купа дрібних відходів і інших неприємних речей. По всьому приміщенню можна виявити місця з пилом і брудом, який з’явився після поклейки шпалер, розкладки кахельної плитки, прокладки електропроводки і т.д.

Оскільки відмивати будівельного бруду досить важка справа, краще доручити це професіоналам. Вони швидко зроблять ретельне прибирання:

  • Видалять пил з усіх поверхонь, кутів, пазів, щілин. Потужний будівельний пилосос не залишить ні пилинки.
  • Відчистять тверді забруднення і плями. Цей етап – один з найскладніших. Інструменти та хімікати підбирають так, щоб без сліду видалити бруд, не пошкодивши стіни та підлогу.
  • Вимиють кожен елемент приміщення, починаючи від люстр і стель, закінчуючи радіаторами. Тут також потрібна обережність і знання особливостей оздоблювальних матеріалів.

Якісне прибирання квартир після ремонту у Львові краще виконають професіонали. Вони проведуть генеральне прибирання приміщення, вимиють та вичистять кожен закуточок. Вікна, двері, підвіконня будуть сяяти від чистоти. Детальніше тут https://www.magnus.in.ua/poslugi/pribirannya-pislya-remontu/.

Особливості прибирання квартири після ремонту

Прибирання квартири після капітального ремонту більше за обсягом, але виконується набагато простіше, так як при проведенні капітального ремонту всі меблі і побутова техніка вивозиться з квартири, а працювати в пустих приміщеннях значно легше.

В процес прибирання квартири входить знепилювання приміщень, повна вологе прибирання із застосуванням найсучасніших технічних засобів, мийка віконних рам і вікон, клінінгові роботи в ванних і туалетних кімнатах. Якщо ремонт косметичний, особливо пов’язаний з переклеюванням шпалер або фарбуванням стін, стелі або підлоги, то побутова техніка і меблі не вивозяться або вивозяться частково. Це, як правило, позначається на трудомісткості, оскільки, щоб якісно ліквідувати всі наслідки ремонту, меблі доводиться неодноразово переставляти.

Крім того, в процесі фарбування або поклейки шпалер неминуче залишаються випадкові плями, яки професійно видаляються співробітниками клінінгової компанії. Для їх видалення використовуються сучасні і надійні засоби для чищення, за допомогою яких легко ліквідують плями будь-якого походження.



• не пропусти