Незвичайний готель на нафтовій вишці

266

Незвичайний готель на нафтовій вишці (1)

Готель Seaventures Dive Resort догоджає водним авантюристам, любителям пригод і нестандартного відпочинку. Чи уявляли ви колись собі відпочинок на нафтовій вишці? Напевно Ви думаєте, що він буде небезпечний і незручний. Але архітектори та дизайнери подумали навпаки, і реалізували проект готелю в Малайзії, який височить прямо на нафтовій вишці. При всьому при цьому, він не позбавлений сучасних зручностей та розкошів. Навіть найвишуканіший мандрівник зможе тут задовольнити свої потреби у вишуканому відпочинку.

Якщо Ви хочете взяти відпустку в нестандартному стилі, ми пропонуємо перевірити курорт Seaventures Dive Resort. Цей курорт – фактично стара нафтова платформа в Целебеському морі близько Малайзії. Бурова установка повторно ставилася, щоб стати готелем для ентузіастів акваланга, любителів попірнати і досліджувати морські глибини.

Seaventures Dive Resort пропонує своїм відвідувачам всі необхідні зручності. Готель дійсно пропонує чудові тури підводного плавання і дивно чисті кімнати. Якщо Ви любите підводні занурення і шукаєте щось нове, то це – місце для Вас.

При бажанні, у Вас буде також шанс досліджувати Малайзію. Коли численні занурення викличуть втому, можна взяти човен, і відправитися на берег, де неодмінно буде, чим помилуватися. Це дійсно чудова країна з безліччю визначних пам’яток.

Незвичайний готель на нафтовій вишці (1)

Незвичайний готель на нафтовій вишці (2)

Незвичайний готель на нафтовій вишці (3)

Незвичайний готель на нафтовій вишці (4)

Незвичайний готель на нафтовій вишці (5)

Отличным декором окон в Вашем доме или отеле будут Горизонтальные жалюзи Донецк. Посмтотреть и купить которые можно на сайте rks.dn.ua



• не пропусти