Відпочинок в Україні 2016

170

В Україні є безліч курортів, які нічим не гірше закордонних. Тут красива природа, історичні пам’ятники культури, екскурсії. Можна поправити здоров’я в санаторії.

Узбережжя Азовського моря приймає відвідувачів весь сезон. Адже більшість людей звикли відпочивати влітку саме на море. А тут воно дрібне і тепле. Це ідеальне місце, щоб відпочити з дітьми. Ціни різні. Все залежить, чого хоче людина. Можна зняти хороший номер люкс в пансіонаті, а можна відпочити без комфорту, знявши кімнату в приватному секторі.

У селищі Кирилівка, що в Запорізькій області, чиста і прозора вода, тому що немає судів. Є аквапарк «Острів скарбів», оздоровчі табори, санаторії.

Карпати і Закарпаття беруть на прекрасному курорті Буковель. Там можна піднятися на підйомниках і подивитися красу гір, проїхати на гірських велосипедах, покататися на конях, пройти на байдарках, відпочити на пляжах гірських озер. За невелику плату можна відпочити і підлікуватися в санаторіях.

Якщо відпочити хочеться культурно, можна відправитися до Львова. Це центр Західної України, де більшість вулиць викладено бруківкою. Там багато пам’яток архітектури, маленькі кафе, побудовані до початку першої світової війни. А пересуватись вам допоможуть пасажирські перевезення у Львові та по Україні

Ужгород – центр Закарпаття. Архітектура міста, забудови вулиць нагадують квартали Будапешта. А стіни будинків зберегли малюнки середньовічних орнаментів.

Курортні міста в Миколаївській і Херсонській областях, а також в Одесі беруть на узбережжі Чорного моря. Затока і Грибівка – селища, де можна недорого і спокійно відпочити на пляжі. Там є хороші чисті пляжі, кафе, ресторани, розважальні центри. Всі пляжі сучасні і безкоштовні. У Грибівка можна відпочити з маленькими дітьми. У пансіонатах є кухня, де можна приготувати їсти. Море дрібне, можуть плавати діти, а для дорослих є пропозиції покататися на скутері або політати з парашутом.

У Затоці багато готелів з басейнами, обслуговування з авторською кухнею, прекрасні пляжі.

«Аркадія» – елітний пляжний клуб Приморського району Одеси. Там є водні атракціони, танцювальні майданчики, кафе, кінотеатри, спортивні комплекси. Є й дикі пляжі для любителів спокійного відпочинку. Житло різної цінової категорії. Можна поправити здоров’я в санаторії. Наприклад, в «Білої акації», «Лермонтовському». Також ви можете замовити комфортабельний автобус у м. Львів для комфортного трансферу до готелю.

Незважаючи на невеликий вибір місць, відпочинок в Україні може бути досить різноманітним, комфортним.



• не пропусти