Xiaomi Mi 9 готується до виходу за межами Китаю ще до анонсу

    162

    Xiaomi Mi 9 буде представлений на виставці Mobile World Congress 2019.

    Xiaomi Mi 8 виявився одним з найдоступніших флагманських смартфонів минулого року, який хоч і вийшов за межами Китаю, але доступний у відносно невеликому переліку країн.

    Джерела повідомляють про те, що Xiaomi Mi 9 спочатку планують випустити в декількох країнах світу, на що вказує факт сертифікації пристрою за межами Китаю. Управління з розвитку засобів масової інформації в сфері інформаційних комунікацій Сінгапуру (Info-communications Media Development Authority) видало смартфону Xiaomi Mi 9 з модельним номером M1901F1G необхідний сертифікат для його надходження в продаж. Раніше смартфон був сертифікований китайським регулятором 3С під модельним номером M1902F1A / Т.

    Той факт, що смартфон вже готується до виходу за межами Китаю ще до офіційного анонсу явно вказує на те, що компанія планує спочатку запропонувати пристрій жителям якомога більшої кількості країн.

    Раніше на цьому тижні представник компанії Xiaomi зі зв’язків з громадськістю Цзоу Лонцзунь (Zou Longjun) прямо натякнув, що Xiaomi Mi 9 замінить Xiaomi Mi Mix 3 на місці кращого камерофона компанії.

    Чутки вказують на те, що Xiaomi Mi 9 буде представлений на виставці Mobile World Congress 2019, яка пройде в кінці цього місяця.