Нові подробиці про флагмана LG G8 ThinQ

    179

    В кінці минулого року LG проголосила кілька цікавих заяв. Так, вона пообіцяла щорічно оновлювати свої флагмани, представити свій гнучкий мобільник, а також бути серед тих, хто першим підтримає висхідний тренд з випуском пристроїв з підтримкою мереж п’ятого покоління. При цьому інсайдери переконували нас, що 5G-смартфон може не влитися в лінійку флагманів G, а стане родоначальником окремої серії смартфонів.

    Достовірно відомо, що LG на виставку MWC 2019 приїде і новий смартфон там покаже. Сьогодні прийшло чергове підтвердження, що дебютантом буде LG G8 ThinQ, а його продажі розгорнуться в кінці березня. Цікаво, що в повідомленні йдеться про те, що кодове ім’я новинки LG Alpha і раніше ми вже чули його. Саме його називав один з представників компанії і інсайдер @OnLeaks під час обговорення достовірності рендеру LG G8 ThinQ. Дуже схоже, що техно-шпигун не помилився у своїх прогнозах, і новий флагман в плані дизайну багато в чому буде повторювати LG G7 ThinQ.

    Джерело також повідомило про те, що новинка запропонує однокристальну систему Snapdragon 855 , 6 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб постійної, традиційний сканер відбитків пальців на тильній стороні і там же встановлять здвоєну основну камеру. Флагману приписують ОС Android 9.0 Pie, акумулятор ємністю 4000 мАг, дисплей з діагоналлю 6,1 дюйма, розширення QuadHD + і одиночну фронтальну камеру, яка буде задіяна в роботі просунутої системи ідентифікації по обличчю.

    На цей раз звучить пророцтво, що першим 5G-смартфоном компанії стане одна з версій LG G8 ThinQ і саме вона отримає систему охолодження для ефективного відводу тепла.



    • інші новини