Apple може скопіювати дизайн Meizu Zero для свого iPhone XI

    3683

    Китайський виробник смартфонів Meizu першим випустив найбільш закритий телефон, але Apple може запозичити їх технології.

    Світові виробники на 2019 рік відзначили зменшення маси дисплеїв і збільшення пробивних отворів. Однак один з смартфонів пішов іншим шляхом, повного позбавлення від дірок. Китайська компанія Meizu випустила свою новинку Meizu Zero смартфон без дірок, що дуже втішило американських колег, адже до осені вони якраз встигнуть підкреслити необхідні для себе функції новинки.

    Meizu став один з найдивніших і несподіваних телефонів року. Лотка для SIM-карти немає, натомість телефон використовує технологію eSIM. Повністю видалений порт зарядки, тому Meizu Zero залежить від бездротової зарядки. Також немає і фізичних кнопок, замість них у телефону «віртуальні бічні кнопки».

    Компанія Apple планує скопіювати дизайн Meizu Zero для свого iPhone XI. Американці не перший раз практикують методику копіювання модних і нових технологій. Apple планувала на осінь випуск свого iPhone XI 2019 року. Відомо, що екран буде позбавлений рамок, однак тепер варто очікувати і позбавлення всіх можливих отворів, хоча ця презентація виявиться не такою яскравою і несподіваною.

    Обіцяють, що нові зразки будуть з купою нових функцій і більш того iPhone XI буде з потрійною камерою, що для американців новинка. Компанія планує випустити три моделі – бюджетний варіант і два флагмани.



    • інші новини