Неймовірна особливість Xiaomi Mi Band 4 вразить всіх

    172

    У минулому 2018 році на ринок вийшло дуже багато спортивних браслетів з різних цінових категорій, а відрізняються вони один від одного набором підтримуваних функцій і можливостей, дизайном, програмним забезпеченням і рядом інших факторів. Втім, незабаром вже всі випущені моделі будуть вважати застарілими, тому що на ринок вийде Xiaomi Mi Band 4, до презентації якого залишилося менше ніж півроку. Він повинен отримати звання кращого трекера по співвідношенню ціни і якості в нинішньому 2019 році.

    Так, зокрема, найголовніша особливість Xiaomi Mi Band 4 абсолютно точно вразить абсолютно всіх, тому що людей, яким вона стане в нагоді, виявиться неймовірно багато. Справа в тому, що даний трекер першим в своєму модельному ряду отримає кольоровий екран, причому виготовлений він виявиться за технологією OLED. За отримає збільшену роздільну здатність, в порівнянні з таким в Mi Band 3, а також підвищений запас яскравості для кращої читання на сонці. Це дозволить зробити картинку більш привабливою для очей.

    На цьому самому екрані будуть відображатися різні відомості, починаючи від часу доби, і закінчуючи повідомленнями з мобільного пристрою. Само собою, що екран в майбутньому трекер виявиться сенсорним, тобто з його допомогою вдасться управляти всім спортивним трекером, а це вже дорогого коштує, адже запускати додаток Mi Fit в такому випадку доведеться значно рідше. Дисплей виявиться захищений від фізичного впливу за допомогою загартованого скла, а не пластикової пластини.

    Компанія Xiaomi провела аналіз відгуків користувачів про Mi Band 3 і прийшла до висновку, що багатьом не до смаку пластик на екрані. Він не тільки є неприємним на дотик, але ще і має ряд недоліків. До таких належить ще низька зносостійкість, а також, крім того, не дуже привабливий зовнішній вигляд поблизу. Саме тому в моделі Xiaomi Mi Band 4 екран захистять за допомогою загартованого скла, як це зараз реалізовано в Honor Band 4, який доступний для покупки всім бажаючим з вересня минулого року.



    • інші новини