ASUS ZenFone Max Pro (M2) приміряв «моноброву»

    118

    Виходом ASUS ZenFone Max Pro (M1) тайванський виробник намацав вірний шлях для гідної конкуренції в сегменті доступних смартфонів. Ця модель стала потужною заявкою для суперництва з китайськими апаратами, які, здавалося б, надійно забронювали собі місце в цьому класі. Тепер компанія готує до дебюту в другому поколінні успішного смартфона і відомий інсайдер Роланд Квандт вже розкрив деякі характеристики новинки.

    Тим часом в мережі з’явилося зображення смартфона і за заявою джерела, це ASUS ZenFone Max Pro (M2). Смартфон виконаний у тому ж стилі що і попередник, – з витягнутим дисплеєм і невеликими рамками, але при цьому обзавівся вирізом і став скидатися на ASUS ZenFone 5Z.

    Якоюсь особливою красою й індивідуальністю своїм фасадом новинка не виблискує, ідеологічно це апарат, який вписується в сучасні стандарти «безрамкових». Як оформлена задня панель, невідомо. Її зображення приберегли для чергового витоку, але завдяки інсайдеру Роланду Квандт ми знаємо, що там розташується потрійна камера.

    За попередніми даними, ASUS ZenFone Max Pro (M2) запропонує 6-дюймовий екран роздільною здатністю FullHD +, чіпсет Snapdragon 660, 4/6 Гб оперативки, 64/128 Гб постійної пам’яті, стоковий ОС Android 8.1 Oreo і фронтальна або один з датчиків тильній камери отримає датчик на 13 Мп. Анонс смартфона відбудеться 11 грудня в Індонезії.