Потужніший за Kirin 980: Snapdragon 8150 встановив рекорд в AnTuTu

    150

    Qualcomm готується представити новий флагманський чіп Snapdragon 8150, який має бути виготовлений за нормами 7-нанометрової технології і отримає виділений нейронний блок для виконання операцій пов’язаних зі штучним інтелектом.

    Буквально вчора невідомий пристрій з ним на борту вже вдруге протестували в Geekbench, завдяки чому стало відомо, що приріст в продуктивності в порівнянні з попередником все ж буде. Тепер же нова однокристальна система пройшла випробування в AnTuTu, де вона показала вражаючий результат і впевнено обходить за потужністю Kirin 980.

    У мережі з’явився скріншот з результатами тестування Snapdragon 8150, який вказує на те, що нова SoC від Qualcomm набирає в AnTuTu 362 292 «папуг». Для порівняння, флагмани сімейства Huawei Mate 20, що базуються на Kirin 980 в середньому демонструють результат на рівні 303-312 тисяч балів. Якщо говорити про перевагу над попередником Snapdragon 845, то приріст продуктивності складе близько 15-20%.

    Не варто забувати і того, що випробування пройшов інженерний зразок і продуктивність вже комерційного пристрою може бути вище або нижче, багато буде вирішувати оптимізація.



    • інші новини