Нова інформація про смарт-годинник від OnePlus

    83

    За словами інсайдера, OnePlus Watch вже на сертифікації в Індії.

    Смарт-годинник від OnePlus ми чекаємо не перший рік. Здається що в цей раз ми вже точно на порозі нової лінійки продуктів від OnePlus.
    Річ у тому, що індійський інсайдер Мукул Шарма (@stufflistings) поділився скріншотом, який вказує на факт сертифікації відразу двох моделей OnePlus Watch в Індії.

    Якщо вірити цьому запису, нас чекають моделі OnePlus Watch W501GB і W301GB. Таке маркування, швидше за все, має на увазі, що одна модель (W301GB) буде бюджетним варіантом, а W501GB – дорогим. Наскільки сильно вони будуть відрізнятися один від одного, на жаль, не уточнюється.

    В мережі давно побутують різні чутки про дизайн годинників, доходило навіть до припущень про «спеціальну версію» на честь гри CyberPunk 2077. На жаль, поки немає точної інформації про терміни та специфікації, однак подібні новини дають нам віру в те, що ми все ближче і ближче до поповнення на ринку смарт-годинників, і не тільки в Індії.

    Оскільки виробник «дражнить» нас досить-таки давно, дуже сподіваємося, що чекати офіційного анонсу OnePlus Watch залишилося зовсім недовго.

    Джерело: twitter



    • інші новини