iPad Pro з екраном Mini-LED вийде в першому кварталі 2021, новий MacBook Pro – в другому

    249

    Серед партнерів Apple по ланцюжку постачання компанія TSMC отримає найбільшу вигоду.

    Китайські джерела підтверджують, Apple випустить свій перший iPad Pro з екраном Mini-LED в першому кварталі 2021 року, а ноутбуки MacBook Pro з аналогічними дисплеями з’являться на ринку в другому кварталі наступного року.

    У ланцюжок постачальників Apple на Тайвані входять виробник світлодіодних чипів Epistar, компанія з тестування і сортування FitTech, сервісна компанія SMT Taiwan Meter Technology, постачальник плат підсвічування Zhending Technology, постачальник теплових рішень Auras Technology і виробник технологічного обладнання Quanhuan Technology. Всі ці компанії готові до підвищення продажів, який очікується на тлі підготовки до виходу нової продукції Apple.

    Джерело також повідомило, що Foxconn Technology і Compal Electronics розділять замовлення на збірку iPad Pro з екраном Mini-LED. Що стосується ноутбуків MacBook Pro, які будуть побудовані на базі власної однокристальної системи Apple, то вони будуть в основному проводитися силами Quanta Computers і частково – Foxconn.

    У повідомленні говориться, що серед партнерів Apple по ланцюжку постачання компанія TSMC отримає найбільшу вигоду, оскільки цей завод отримав всі замовлення на виробництво 5-нм однокристальних систем для нових iPad Pro і MacBook Pro. Згідно з DigiTimes, виторг TSMC в першому фінансовому кварталі може досягти нового максимуму.