OnePlus 9E: третій смартфон флагманської лінійки OnePlus 9

    129

    OnePlus 9, OnePlus 9 Pro та OnePlus 9E – флагманське тріо першої половини 2021 року.

    Якщо все збудеться як передбачається, то нова флагманська лінійка OnePlus 9 дебютує в березні наступного року. Вже зараз приблизно є розуміння якими будуть новинки, як зовні, так і по начинці. Але ось скільки їх всього буде, питання відкрите.

    Так раніше в мережі вже мелькали чутки, що OnePlus взяла курс на розширення власного модельного ряду і в рамках флагманської серії дебютує не два смартфони, а три. У плані неймінгу і технічних характеристик третього дебютанта не було ніякої ясності. І ось сьогодні відомий інсайдер Max J розкрив ім’я того, хто складе компанію OnePlus 9 і OnePlus 9 Pro.

    Він заявляє, що третім новачком стане OnePlus 9E і це буде доступна або лайт-версія OnePlus 9. Які спрощення запропонує смартфон, невідомо. Можливо, OnePlus 9E буде компактним пристроєм, якому за статусом не буде даний чип Snapdragon 875. Ймовірно, тут збережуть фішку з AMOLED-дисплеєм з підвищеною герцовкою, а також запропонують надшвидку зарядку.

    Думаю, що техно-шпигуни не залишать нас без подробиць про OnePlus 9E ще до його релізу. Природно, за умови, що такий смартфон дійсно вийде.

    Джерело: twitter