Представлений Umidigi Urun – сучасний годинник з GPS, SpO2 і 5 АТМ за $40

    228

    Крім того, Urun можуть управляти відтворенням музики.

    Umidigi представила нові спортивні розумні годинники Umidigi Urun з вбудованим GPS, кількома спортивними режимами, водонепроникність 5 АТМ і моніторингом рівня кисню в крові. В ході розпродажу 11 листопада розумні годинники Umidigi Urun будуть запущені за ціною 40 доларів.

    Umidigi Urun отримали повноколірний круглий дисплей і дві кнопки управління, а також силіконові ремінці. Urun підтримує три системи позиціювання: GPS, ГЛОНАСС і BeiDou, при цьому годинники будуть комбінувати дві з них автоматично, таким чином, вони можуть підвищити швидкість позиціювання і точність відстеження під час бігу. Ви можете отримати детальний спортивний аналіз, включаючи темп, маршрут, розмір кроку і частоту кроків, в реальному часі. Крім того, Urun можуть управляти відтворенням музики.

    У Umidigi Urun є 17 спортивних режимів, від кімнатних до вуличних, таких як біг, походи, скелелазіння. Годинники можуть відстежувати частоту серцевих скорочень в режимі реального часу, коли ви займаєтеся спортом. Більш того, Umidigi Urun є вологозахищеними (5 АТМ), тобто в них можна мити руки, вони витримають дощ, але для плавання і пірнання вони не підходять.

    Umidigi Urun можуть контролювати рівень кисню в крові. Навіть коли ви спите, вони будуть автоматично записувати кисень в крові в певний час сну.