Vivo оголосила про вихід нової Android-платформи на зміну Funtouch OS

    84

    Можливо, нова оболонка Vivo стане продовженням Jovi OS, яка була представлена в 2019 році, але так і не з’явилася на ринку.

    Днями джерела заявили, що Vivo готує до запуску новий призначений для користувача інтерфейс, який замінить фірмову прошивку Funtouch OS. І тепер китайська компанія офіційно підтвердила це, і навіть озвучила назву нової оболонки.

    Про майбутній запуск нового призначеного для користувача інтерфейсу Vivo оголосила на своїй офіційній сторінці в соцмережі Weibo в цей четвер, 29 жовтня. Він отримає ім’я Origin OS і, як і нинішня Funtouch OS, буде заснований на мобільній операційній системі Android. Відзначається, що нова прошивка стане повним переосмисленням Funtouch OS. Тобто користувачів смартфонів Vivo чекає новий дизайн інтерфейсу, поліпшена продуктивність і багато нових функцій. Інсайдери стверджують, що Origin OS буде однією з кращих прошивок на базі Android для мобільних пристроїв.

    Офіційний дебют Origin OS запланований на 19 листопада. У цей день відбудеться фірмова конференція Vivo для розробників, де китайська компанія покаже свої напрацювання в різних областях — від додатків, ігор і програмного забезпечення до розробок в сфері інтернету речей і штучного інтелекту. Першими пристроями з новою прошивкою можуть стати смартфони із серії Vivo X60, запуск яких очікується до кінця 2020 року.



    • інші новини