В Google Play з’явилася нова корисна функція. Вибирати програми буде легше

    66

    Ця корисна опція дозволяє вибрати кращу для себе утиліту між програмами-аналогами. Поки що нововведення тестується.

    Google тестує в своєму фірмовому магазині додатків для Android нову опцію, яка дозволяє користувачам порівнювати альтернативні програми одна з одною по ключових функціяхй і особливостях. Система автоматично підбирає порівнювані додатки — користувач не може вручну вказати, які утиліти він хоче оцінити пліч-о-пліч. Про це повідомило видання Android Police.

    На даний момент опція порівняння знаходиться внизу сторінки додатка — поки що вона доступна тільки в деяких популярних плеєрах і не всім користувачам. У порівнянні відображаються різні показники, серед яких не тільки загальнодоступні відомості (рейтинг і кількість завантажень), але і «легкість використання» (Google Play іноді запитує про це при публікації відкликання), а також наявність специфічних функцій для конкретної категорії програм (у разі медіаплеєрів: програвання офлайн, якість відео, стрімінг, контроль медіаплеєра).

    На даний момент нова опція тестується розробниками і доступна не всім користувачам. Анімація вище записана в Google Play версії 22.4.28, але, найімовірніше, це нововведення активується на стороні сервера для випадкових користувачів.



    • інші новини