Інтерфейс преміум смартфона LG Velvet з’явиться на доступних апаратах компанії

    72

    Південнокорейська компанія LG Electronics повідомила про розширення застосування призначеного для користувача інтерфейсу преміального смартфона LG Velvet на свої більш доступні апарати.

    З цією метою LG планує оновити користувацький інтерфейс «LG Velvet» у таких моделей смартфонів, як LG Q51 і Q61, а також у торішнього V35 ThinQ, до кінця цього року. При цьому новий призначений для користувача інтерфейс у смартфона LG Q70, випущеного у вересні минулого року, з’явився 14 числа цього місяця.

    Як відзначають в LG, її користувацький інтерфейс LG Velvet був добре прийнятий покупцями за його інтуїтивно зрозуміле та зручне для користувача середовище, наприклад покращений ефект занурення при перегляді за рахунок мінімізації вікон повідомлень.

    Тому LG Electronics вирішила розширити типовий функціонал інтерфейсу LG Velvet UI на існуючі недорогі продукти. Цей намір, за словами компанії, полягає в тому, щоб підвищити цінність продукту за рахунок застосування новітнього призначеного для користувача інтерфейсу смартфонів преміум-класу навіть для вже випущених продуктів.

    На сьогодні інтерфейс LG Velvet UI отримали 5 смартфонів преміум-класу, включаючи LG G7 ThinQ, G8 ThinQ, V40 ThinQ, V50 ThinQ і V50S ThinQ, а також 2 недорогих смартфони, таких як Q60 і Q70.



    • інші новини