Samsung Galaxy Note20 Ultra і Galaxy Z Fold2 отримали унікальний дисплей

    142

    Такі екрани є тільки у Samsung Galaxy Note20 Ultra і Galaxy Z Fold2. Звичайний Note20 гірше і в цьому.

    Задовго до виходу смартфонів Samsung Galaxy Note20 повідомлялося, що вони отримають екрани LTPO. Це екрани, при виготовленні яких використовуються низькотемпературні полікристалічні оксиди, а не низькотемпературний полікристалічний кремній, як у випадку LTPS.

    Джерела повідомляють, що дисплеї LTPO отримали моделі Galaxy Note20 Ultra і Galaxy Z Fold2. Тобто і за цим параметром звичайний Galaxy Note20 гірше старшої моделі.

    Що дає використання LTPO? Як і в разі розумних годинників Apple Watch Series 5, справа в кадровій частоті і автономності. Екрани новинок Samsung, згідно з даними джерела, можуть працювати на різних частотах в діапазоні від 1 до 120 Гц. Зокрема, при перегляді статичного зображення кадрова частота падає до 1 Гц, підвищуючись при необхідності до 11 Гц. При відтворенні відео показник може становити 30 або 60 Гц, а в іграх – від 48 до 120 Гц. Все це дозволяє смартфону економити енергію, але от наскільки вдало, покажуть порівняльні тести. До слова, судячи з усього, Samsung першою почала використовувати екрани LTPO в смартфонах.



    • інші новини