Представлений крихітний складаний електросамокат Ninebot E8

    604

    Дальність ходу складає 10 км, а його маса дорівнює 8 кг.

    Компанія Ninebot випустила дитячий електричний скутер Ninebot E8, який відрізняється ергономічним дизайном і невеликою масою. Він доступний в синьому і рожевому кольорах з зеленими акцентами.

    Дитячий електричний самокат Ninebot E8 має конструкцію з двома колесами і може витримувати максимальне навантаження 50 кг. Це означає, що він не підходить для дорослих. Скутер важить всього 8 кг і виготовлений з авіаційного алюмінієвого сплаву. Майданчик для ніг знаходиться на відстані 10 см від землі, що робить його стійким і легким у використанні.

    Кермо злегка нахилене вперед, ручки покриті м’яким матеріалом, які легко чистити. Курок управління швидкістю забезпечує безпечне і легко контрольоване прискорення. Самокат оснащений безщитковим двигуном потужністю 130 Вт, який живить літієва батарея. Система живлення також отримала такі функції, як захист від перезарядження, захист від перегріву, захист від перевантаження, захист від короткого замикання. Дальність ходу складає 10 км.

    Крім того, дитячий електричний самокат Ninebot E8 отримав складну конструкцію. Його можна скласти натисканням однієї кнопки для зручного транспортування. Самокат також оснащений трьома гальмівними системами, включаючи систему рекуперації енергії, гальмо на задньому колесі і ручне гальмо.

    Джерело: ixbt.com