Представлений Xiaomi Mi Band 4C: двотижнева автономність і пульсометр за 23 долари

    1899

    По суті, Xiaomi Mi Band 4C являє собою ребрендовану версію випущеного у квітні фітнес-трекера Redmi Band.

    Вчора, 6 липня, компанія Xiaomi без зайвого шуму випустила нового представника серії фітнес-трекерів Mi Band. Новинка, що отримала назву Xiaomi Mi Band 4C, може похвалитися двотижневою роботою без підзарядки, цілодобовим моніторингом частоти серцевих скорочень і все це за доступною ціною.

    Xiaomi Mi Band 4C оснащений 1,08-дюймовим TFT-дисплеєм прямокутної форми з роздільною здатністю 220×128 пікселів і максимальною яскравістю 200 ніт. Крім постійного моніторингу пульсу він також отримав п’ять спортивних режимів для відстеження стану користувача під час бігу на свіжому повітрі або біговій доріжці, швидкої ходьби, при їзді на велосипеді і виконанні різних фізичних вправ. Крім цього фітнес-трекер може контролювати сон, підраховувати кроки і витрачені калорії, і навіть нагадає користувачеві про те, що він довго засидівся на одному місці без рухів. А під’єднавши гаджет до смартфона, можна керувати повідомленнями, дзвінками і музикою прямо на екрані браслета.

    Новий Xiaomi Mi Band живиться від акумуляторної батареї ємністю 130 мАг. Її заряду, як стверджує виробник, вистачить на 14 днів роботи, а повна зарядка через вбудований USB-порт займе близько 2 годин. Фітнес-трекер одягнений в водонепроникний корпус (до 5 АТМ) і важить всього 13 г.

    Поки замовити Xiaomi Mi Band 4С можна тільки в Малайзії. Там його вартість складає 99 малайзійських рінггітів або близько 23 доларів США за поточним курсом.