Новітній Honor вперше показали наживо у всіх кольорах перед завтрашнім анонсом

    371

    Телефон отримав прямокутний модуль основної камери, яка включає три датчики зображення і світлодіодний спалах.

    У мережі опублікували фотографії смартфона Honor 30 Lite 5G, який повинен бути представлений в Китаї під назвою Honor 30 Youth Edition.
    Honor 30 Lite 5G буде доступний в декількох кольорах. Фотографії підтверджують, що телефон отримав прямокутний модуль основної камери, яка включає три датчики зображення і світлодіодний спалах.

    Кнопки регулювання гучності і сканер відбитків пальців розташовані на правій стороні пристрою. У нижній частині смартфона знаходиться зовнішній динамік, роз’єм USB-C і 3,5-мм роз’єм для підключення навушників.

    З чуток, Honor 30 Lite буде оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм роздільною здатністю 2400×1080 пікселів з частотою оновлення зображення 90 Гц, однокристальною системою Dimensity 800 і 6 ГБ оперативної пам’яті. Він буде працювати під управлінням операційної системи Android 10 з оболонкою EMUI 10.1. Потрійна основна камера одержить датчики зображення роздільною здатністю 48, 8 і 2 Мп. Що стосується фронтальної камери, то вона буде одинарною, а її роздільна здатність складе 16 Мп. Ємність акумулятора складе 4000 мАг, смартфон буде підтримувати швидку зарядку потужністю 22,5 Вт.

    Презентація Honor 30 Lite 5G очікується вже 2 липня.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини