Стали відомі подробиці про бездротові навушники OnePlus Bullets Wireless Z

    87

    Вперше про навушники OnePlus Bullets Wireless Z було повідомлено минулого тижня, коли індійський автор витоків Ішан Агарвал повідомив, що аксесуар з’явиться «дуже скоро». Тепер стали доступні кілька цікавих деталей про дані навушники.

    Так, доведено, що вони будуть мати ступінь захисту корпусу IP55. Це означає, що навушники зможуть пережити потрапляння на них бризок води і частинок пилу, але поплавати в них не вийде. Також повідомляється, Bullets Wireless Z зможуть пропрацювати до 20 годин без підзарядки. При цьому буде підтримуватися швидка зарядка Warp Charge, яка забезпечить до 10 годин відтворення аудіо після 10 хвилин зарядки. Крім того, OnePlus Bullets Wireless Z забезпечать зменшену затримку по Bluetooth (до 110 мс), що має допомогти в іграх і при перегляді потокового відео.

    Нагадаємо, що компанія OnePlus випустила оригінальні навушники Bullets Wireless разом зі смартфоном OnePlus 6 в 2018 році. У минулому році компанія випустила Bullets Wireless 2. Точної дати виходу Bullets Wireless Z поки немає. Очікується, що вони будуть представлені 14 квітня на заході, присвяченому запуску серії смартфонів OnePlus 8.

    Джерело: Android Authority