Підтверджено – вийде бюджетний Redmi K30 Pro з топовими характеристиками

    1691

    Ось тепер можна з упевненістю говорити про те, що Redmi K30 Pro дебютує. Вчора глава Redmi і віце-президент Xiaomi Лю Вейбінг офіційно підтвердив, що вони мають намір представити цей смартфон і в його основі буде лежати апаратна платформа Snapdragon 865.

    Топ-менеджер також пожартував, що тепер він звернеться до генерального директора відділу зі зв’язків з громадськістю Xiaomi Group, щоб той наклав на нього штраф за розголошення інформації. А ще він повідомив, що головним конкурентом Redmi K30 Pro стане Honor V30 Pro.

    Підтверджено - вийде Redmi K30 Pro на базі Snapdragon 865 - фото 1

    Очікується, що новий смартфон Redmi отримає дисплей з частотою оновлення 120 Гц, акумулятор ємністю 4500 мАг, підтримку швидкої зарядки потужністю 33 Вт, здвоєну фронтальну камеру, фірмову оболонку MIUI 11 на основі Android 10 і на тильній стороні повинні запропонувати систему з чотирьох сенсорів.

    З чуток, в основній камері головувати буде 64-мегапіксельний датчик Sony IMX686, а цінник на смартфон складе від $ 470, що має дозволити йому стати найдоступнішим смартфоном на ринку з флагманської платформою від Qualcomm. Подейкують про підтримку Wi – Fi 6, наявності оперативної пам’яті LPDDR 5 і модуля NFC .

    Схоже, що анонс новинки не за горами і компанія почала промо-кампанію по просуванню її на ринку. Швидше за все, реліз відбудеться в березні в Китаї. Коли Redmi K30 Pro з’явиться на глобальному ринку і з яким ім’ям, невідомо.