Motorola Razr знову затримується. Хто винен у відкладеному релізі?

    89

    Всіх, хто націлився серед перших придбати Motorola Razr, сьогодні чекало розчарування. Компанія знову змушена була відкласти час старту продажів розкладачки. Тепер в офіційному магазині компанії і на веб-сайті оператора Verizon вказано про те, що смартфон буде доступний для покупки з 18 лютого, а не з 6 лютого, як планувалося раніше.

    І все б нічого, та тільки вихід Motorola Razr 2019 року відкладається не в перший раз. Спочатку пристрій повинен був дістатися до прилавків магазинів до кінця грудня 2019 року, проте компанія відклала час виходу.

    Що стало причиною перенесення терміну старту продажів, Motorola не озвучує. Є припущення, що попит виявився несподівано високим і компанія просто не справляється з тим щоб задовольнити його на перших порах. Їй необхідно більше часу, щоб підготувати достатню кількість смартфонів.

    Можливо, Motorola просто знову не вистачило часу, щоб довести новинку до досконалості. Не виключено, що компанія заздалегідь передбачала, що у неї можуть виникнути певні проблеми з запуском смартфона.

    А вся ця епопея з перенесенням термінів лише привід показати, що Motorola робила все, щоб випустити продукт вчасно, але вона не очікувала такого підвищеного попиту на неї. Але все це лише припущення, а справжню причину відкладеного релізу знає тільки Motorola.

    Джерело: Gizchina