Samsung Galaxy Fold отримає компаньйона. Названа дата старту продажів складного смартфона Huawei Mate X

    105

    Попередні замовлення почнуть приймати менше, ніж через тиждень.

    У минулі вихідні стало відомо, що компанія Huawei, нарешті, готова почати продажі свого першого складного смартфона з гнучким екраном Mate X. Тепер в китайській соціальній мережі Weibo з’явилися додаткові подробиці про релізі.

    Компанія планує почати прийом попередніх замовлень 23 жовтня, а 1 листопада призначено днем офіційного старту роздрібних продажів. Втім, великих обсягів поставок не очікується і перший час випуск планується тільки в Китаї.

    Як стало відомо на вересневій виставці IFA 2019 в Берліні від глави споживчого підрозділу Huawei, смартфон з’явиться в магазинах в двох версіях. Перша версія — оригінальна модель Mate X з тими характеристиками, що були представлені в лютому MWC 2019, на основі платформи Kirin 980. Однак друга версія виявиться більш досконалою — вже на чипсеті Kirin 990 з вбудованим модемом 5G.

    Початкові продажі планувалося почати ще в червні. Однак після фіаско Samsung Galaxy Fold, китайська компанія вирішила доопрацювати смартфон і відклала випуск спочатку на серпень, а потім і до осені.

    Джерело: HuaweiCentral



    • інші новини