Найкращі курорти Таїланду

855

Таїланд зі своїми сотнями найкрасивіших островів має безліч привабливих курортів і пляжів. Вашій увазі представляється список кращих пляжних курортів Таїланду, за оцінками відвідувачів.

В продовження теми про найкращі пляжі Таїланду ми підготували для Вас добірку кращих курортів. Отже, дивимося і насолоджуємося.

Bo Phut Resort & Spa ****

Поєднання екзотичної і спокійної обстановки – одне з головних достоїнств цього курорту, який розташований в північній частині острова Самуї, в Сіамській затоці. Гостей чекають 32 вілли, 29 номерів люкс, оформлені в тайському стилі і включають всілякі зручності.

таиланд

Le Meridien Khao Lak *****

Розташований між лісом і 10-ма кілометрами найчистішого пляжу, готель Le Meridien Khao Lak порадує своїх гостей широким спектром послуг, що надаються на вищому рівні. На території готелю є 3 басейни, чудовий спа-центр, 6 ресторанів з унікальним меню, і безліч споруд для спортивних ігор.

Mai Samui Beach Resort & Spa *****

Mai Samui Beach Resort являє собою стильний готель, що знаходиться на західному узбережжі острова Самуї. Курорт складається з 97 розкішних номерів. Гостям пропонується ряд оздоровчих процедур: маски для обличчя, скраби, ароматичні солі, традиційні тайські масажі, які роблять справжні професіонали.

Sri Panwa Villas Phuket *****

Цей готель розташований високо над водами Андаманського моря на мисі Панва, на південному сході острова Пхукет. Він являє панорамний вид з верхньої частини Капе, а також ексклюзивний приватний пляж. Курорт пропонує розміщення в одно-або двокімнатні вілли. У всіх віллах є окремі басейни.

Ko Yao Island Resort ****

Koyao Island Resort розташований на острові Ко Яо в Панг Нга Бей. Віддалений, але все ж доступний, курорт оточений красивими пляжами, тропічними лісами і невеликими безлюдними островами. Готель може розмістити своїх гостей у 23 розкішних віллах, оформлених в традиційному тайському стилі. Кожна вілла має вид на пляж і власний сад.

Sandalwood Luxury Villas ****

Вілли Sandalwood Luxury розташовані на схилі пагорба і оточені пишними тропічними садами на острові Самуї. Вілли поєднують в собі традиційний тайський дизайн і сучасну елегантність. Кожна з 40 вілл має свій неповторний шарм. З вілл гості можуть насолодитися незвичайним видом Сіамської затоки.

Layana Resort And Spa *****

Layana Resort і Spa розташований на західному узбережжі острова Ко Ланта Яй в Таїланді. Гуляючи по 3-кілометровому пляжу з білого піску, гості можуть насолодитися мальовничим фоном лісистих пагорбів. У готелі є 50 номерів, які розташовують всіма можливими зручностями для відпочинку.

курорты таиланда

Paresa Resort Phuket *****

Розташований високо на скелі, на тлі тропічного лісу, з видом на блакитні води Андаманського моря, курорт Paresa – оазис спокою і розкоші. Всі вілли і апартаменти знаходяться дуже близько до океану, тим самим розташовують видом і на океан і на ліси.

Long Beach Chalet ***

Мабуть, самим доступним серед цього списку курортів Таїланду, є Long Beach Chalet, який знаходиться на острові Ланта. Бар на пляжі, бар біля басейну і лаундж-бар – працюють за розкладом. У Кожному з 15 індивідуально декорованих і обставлених номерах є балкон з видом на сад. У номерах також є безкоштовний доступ в Інтернет і кабельне телебачення.

Banyan Tree Samui *****

Курорт Banyan Tree може похвалитися колекцією вілл з індивідуальними басейнами. Кожна вілла в Koh Samui Resort декорована тайськими елементами з використанням місцевих матеріалів. Великі скляні вікна і розсувні скляні двері створюють враження відкритого, вільного простору. Курорт з видом на скелясті кручі і піщані пляжі знаходиться всього в півгодини їзди від міжнародного аеропорту Самуї.

 Це був огляд кращих курортів Таїланду, чекаю Ваших коментарів, фотографій та відгуків.