“Не ми до вас прийшли!” Тренер “Зорі” жорстко відповів росіянам

    489

    Головний тренер луганської “Зорі” Юрій Вернидуб зізнався, що змінив своє ставлення до Росії після анексії Криму і початку військової агресії РФ на Донбасі. Наставник “біло-чорних” також підкреслив, що з деякими російськими друзями перервав всяке спілкування через їх політичну позицію.

    “Народився, живу і буду жити в Україні. Завжди відстоювати честь і гідність своєї Батьківщини. Нічого не маю проти Росії, але до того, як вони поводяться, є багато питань. Є друзі звідти. Але з тими, які лізуть в душу і щось розповідають, я обірвав всі зв’язки. Говорив їм: не ми до вас прийшли, так яке ви маєте право щось розповідати? Люди дивляться по телевізору незрозуміло що. Мізки їм настільки промили, що я їх ніяк не можу зрозуміти”, – цитує Вернидуба “Футбол 24”.

    Наставник “Зорі” зазначив, що готовий відправитися до зони АТО. “Не хочу продовжувати цю тему. Для мене вона дуже болюча. Можу сказати одне: якщо назріє потреба і скажуть до всіх стати до зброї, я буду у перших рядах. За свою країну, за свою сім’ю”, – заявив фахівець.