Nokia на виставці MWC – п’ять нових смартфонів Nokia 1, Nokia 8110 4G, Nokia 6 2018, Nokia 7 Plus та Nokia 8 Sirocco

    197

    Nokia 1, Nokia 8110 4G, Nokia 6 2018, Nokia 7 Plus та Nokia 8 Sirocco – Фіни з компанії HMD розширили свій портфель, цілих п’ять нових позицій з будь-якої цінової полки.


    На презентації смартфонів марки Nokia не вистачало оптимістичних прогнозів і подяки за минулий рік, який для HMD Global був успішним. Фіни заявили, що це тільки початок.

    Компанія починає співпрацю з Google, в результаті чого всі її наступні смартфони з Android будуть належати до програми Android One, що означає нам більш швидкі оновлення і кращу підтримку.

    Nokia 8110 4GФото Nokia 8110 4G

    Після теплого прийому в моделі 3310, сім’я Nokia поповниться культової 8110. Це був телефон, який представили 1996 році і його особливістю була висувна панель, зазвичай приховує клавіатуру. В оновленій версії ця фішка, звичайно, залишилася. Крім того, модернізований дизайн, додано кольоровий дисплей, а корпус злегка зігнутий, що має полегшити використання телефону в руці. 8110, так як 3310 – прості смартфони, призначені для дзвінків і написання SMS-повідомлень. Виробник встановив модуль 4G, який дозволить, зокрема, швидко і ефективно перевірити пошту.

    Модель 8110 4G була оцінена в 79 євро.

    Nokia 1Nokia 1 фото

    Смартфон виявився помітно дорожче, ніж ми повідомляли раніше. Ціна Nokia 1 – 85 євро. Раніше в інтернеті гуляла інформація про 50 доларах. HMD Global хоче завоювати, перш за все, ринки, що розвиваються, але не тільки. Це найпростіший і найдешевший смартфон з пропозиції, яке запропонує гідну швидкість роботи. Все завдяки наявності системи Andoid Oreo в версії Go, тобто адаптованої для найпростіших і дешевих моделей.

    Смартфон виконаний у двох варіантах – червоний і синій. Корпус виготовлений з прогумованого пластика, що гарантує високу стійкість до впливу зовнішніх факторів.

    Nokia 6 2018

    Фото Nokia 6 2018

    Про нову Nokia 6 ми чули вже неодноразово в витоках інформації. Смартфон був оновлений в багатьох відносинах, у тому числі і з боку дизайну. Тепер його корпус прикрашений хромованими планками, а сканер відбитків пальців був переведений на задню кришку. Новинкою є також реалізація оптики фірми ZEISS, що має позитивно вплинути на поліпшення якості фотографій. За продуктивність відповідає чіп Qualcomm Snapdragon 630, кількість оперативної пам’яті склало 3 Гб.

    Пристрій буде доступний у продажу вже з квітня, а його вартість була визначена в 279 євро.

    Nokia 7 PlusФото Nokia 7 Plus

    Смартфон Nokia 7 Plus вийшов найцікавішим. Перший, з асортименту Nokia, отримав закруглений по краях дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9. Також була покращена також камера, яка тепер має два об’єктива (ZEISS), а корпус тонше і більш обтічний.

    Nokia 7 Plus надійде в продаж у квітні і коштуватиме 399 євро.

    Nokia Sirocco 8Nokia Sirocco 8 фото

    Остання новинка HMD – це міфічний флагман, ескізи якого неодноразово потрапляли в мережу. На жаль, всупереч очікуванням шанувальників, це не зовсім нова модель, а просто спеціальна версія Nokia 8. Смартфон отримав скляний корпус, а екран покриває велику частину передньої частини смартфона. А з технічного боку – це той же смартфон, який ми побачили в серпні минулого року.

    Продаж розкішної варіації Nokia 8 почнеться в квітні, а її ціна складає 749 євро.



    • інші новини