Прем’єра Samsung Galaxy S9: всі подробиці онлайн

    184

    Samsung представить новий флагман Galaxy S9 на виставці MWC в Барселоні 25 лютого о 18:30 за київським часом.

    На цьому сайті, де детально відстежують всі новини про новий Galaxy S9 і S9 Plus, відбудеться онлайн трансляція презентації.

    У мережі вже з’явилася відеопрезентація Samsung Galaxy S9 і S9 +. Її опублікували на офіційному YouTube-каналі Samsung, після чого прибрали.

    Однак ролик встигли перезалити на інші канали.

    Там робиться акцент на зовнішній вигляд пристрою, зручність використання і безпеку.

    Яким буде новий смартфон Galaxy S9 і його просунута версія Galaxy S9 Plus: характеристика

    Швидше за все, новинка отримає подвійну камеру і 6 ГБ оперативної пам’яті в базовій комплектації. А пам’ять повинна стати більш швидкою, включаючи вбудовану, де зберігаються призначені для користувача дані. Також очікується, що Samsung значно збільшить ємність батареї і поліпшить енергоефективність процесора.

    Що стосується камери, то Samsung в тізері Galaxy S9 акцентує увагу на тому, що в новому флагмані компанія переосмислила камеру. Це при тому, що останні моделі компанії відрізнялися стабільною і якісною зйомкою. Основна камера, швидше за все, стане подвійною. Один об’єктив зможе створювати ширококутні знімки, а другий дозволить наближати об’єкти за допомогою оптичного зуму. Обидва сенсора будуть 13-мегапіксельними і зможуть похвалитися оптичним стабілізатором, повідомляє “Galaxy-droid” .

    З чуток, нові смартфони лінійки Galaxy S збережуть колишні розміри екранів, але за рахунок зменшення рамок, екран стане більшим, так як співвідношення дисплея до корпусу зросте.

    Характеристика

    Модель: Galaxy S9 / S9 Plus;

    Екран: Infinity Display з співвідношенням сторін 18,5: 9, дозвіл – 1440 x 2960 пікселів, діагональ – 5,8 дюймів / 6,2 дюйма;

    ОС: Android 8.0 Oreo з оболонкою Samsung Experience 9;

    Процесор: Exynos 9810 Octa (4×2.9 ГГц і 4×1.9 ГГц Cortex-A55) для регіону EMEA і Qualcomm MSM8998 Snapdragon 845 (4×2.8 ГГц Cortex-A75 і 4×1.8 ГГц Cortex-A55) для США і Китаю;

    ОЗУ: 4 ГБ / 6 ГБ;

    Основна камера: 12 МП (f / 1.5, 26 мм, 1 / 2.5 “, 1.4 μm), запис відео в Super Slow-mo / 12 МП (f / 1.6, 26 мм, 1 / 2.55”, 1.4 μm) + 12 МП (f / 2.4, 52 мм, 1 / 3.6 “, 1 μm), дворазовий оптичний зум, запис відео в Super Slow-mo;

    Фронтальна камера: 8 МП, діафрагма f / 1.6;

    Акумулятор 3000 мА-ч / 3500 мА-ч;

    Корпус: захист від пилу і вологи IP68 (за іншою версією – IPX8), матеріали – скло Gorilla 5, алюміній;

    Кольори: Midnight Black, Purple Purple, Coral Blue, Titanium Grey (для деяких ринків);

    Додатково: стереодинаміки AKG, аудіовихід, дактилоскопічний сканер, сканер райдужної оболонки і розпізнавання осіб.

    Galaxy S9 і S9 Plus: фото

    Смартфон Galaxy S9 і S9 Plus: де, коли і скільки він буде коштувати

    Відомо, що передзамовлення відкриється в день анонса. Поставки почнуться 8 березня.

    Імовірно, в Україні нові смартфони надійдуть в продаж ближче до 20 березня.

    Що стосується ціни, то виробник не приховує, що ціна на Galaxy S9 і S9 Plus буде вищою, ніж в минулому році. Приблизно, на 150 доларів, хоча все залежатиме від країни і податків.

    Видання The Verge пише, що варто очікувати цінника в межах 800-925 доларів в США, а ось в Європі він буде коштувати близько 1000 євро.

    Чим ще порадує Samsung

    Обіцяють презентацію оновленого рингтону Over the Horizon, запуску нового сервісу Uhsupp – гібрид соціальної мережі і месенджера, заміна ChatOn, який компанія закрила.

    Також Samsung представить оновлену док-станцію DeX, яка перетворює смартфон на комп’ютер.