Xiaomi Mi7 наближається великими кроками! Ми знаємо все більше і більше!

    227

    Xiaomi Mi7 на сьогоднішній день є найбільш очікуваним смартфоном цього виробника. І не без причини. Це новий флагман серії, привертає до себе шанувальників уже не один рік, в основному, співвідношенням ціни і якості.


    Xiaomi Mi7

    Нинішній представник флагманів Xiaomi – Xiaomi Mi 6 завоював серця дуже багатьох в моєму оточенні, як і моє. Відмінна продуктивність, якість збірки, досить хороша камера, як на Xiaomi. Сам я використовую, в даний момент, цей смартфон і я дуже дуже задоволений. Але все має свій час і новий флагман Xiaomi Mi 7 повинен його замінити.

    Витік файлів програмного забезпечення Xiaomi Mi7

    Спасибі Господа розробники з XDA! Для початку я хотів би відзначити, що ніхто не знає, чи є це на 100% Mi7-ка. Зрештою, ми писали не так давно про Mix 2S і таємничому blackshark. Так що цілком можливо, що ця прошивка з цих смартфонів.

    Що ми отримаємо в Mi 7?

    • Буде Qualcomm Snapdragon 845 … але це ми знали! Смартфон отримає кращий процесор на ринку для свого топового смартфона.
    • Зі старту Android Oreo з MIUI 9 і проектом Treble. Версія системи, як і версія MIUI, а також не викликає здивування. Якби ми отримали Mi7 з MIUI 10 на борту, то це б нас здивувало! Але головне, що смартфон отримає Project Treble з коробки. Це реально круто! Не знаю, яке це має значення, якщо в гру вступає MIUI яка покриває повністю весь Андроїд, але деякі, безумовно, будуть раді.
    • Екран OLED від Samsung і Always on Display! Той факт, що екран на Mi7 має бути від Samsung вселяє оптимізм. Samsung у виробництві цих панелей має величезний досвід. Також буде Always on Display. Беручи до уваги дисплей, на якому відображення чорного не витрачає енергію, це постріл в 10-ку! На цьому екрані ми будемо бачити рівень заряду батареї, час і дату. Також він буде завжди показувати повідомлення.
    • Подвійна камера з ефектом боке в режимі реального часу! Камера в телефонах Xiaomi – це делікатна тема. Боке в режимі реального часу з попереднім переглядом відразу – це буде дуже цікава функція! На жаль, було виявлено також наявність електронної стабілізації зображення. Хотілося б отримати нормальну стабілізацію зображення.
    • Акумулятор ємністю 3170 мАг, NFC, підтримка звуку Dirac / Нічого цікавого, в принципі.

    Xiaomi Mi7 ми зможемо зарядити без проводів?

    Дешевий флагман Xiaomi

    Є такий шанс і досить великий! Можете сміятися, але Apple визначає тенденції в технології. Samsung з бездротовою зарядкою був уже. Це була модель Galaxy S6. Ніхто цим спеціально не цікавився. А коли нові iPhone отримали бездротову зарядку і всюди навколо я бачу висип телефонів з цією технологією і зарядні пристрої Qi.

    Не зрозумійте мене неправильно – це дуже добре, що так відбувається. У будь-якому випадку, якщо ви розраховуєте на цю функцію, то можна чекати.

    Маю велику надію, що китайці з Xiaomi сильно не піднімати ціну на свій новий флагман. Компанія привчила нас до дешевих смартфонів і це всіх влаштовує.