Яким буде новий Xiaomi Mi A2: відео, специфікації

    264

    Цього року асортимент компанії Xiaomi повинен поповнитися моделлю Xiaomi Mi A2. Причому ця версія смартфона отримає екран 18: 9, 4 ГБ оперативної пам’яті і, звичайно ж, подвійну камеру на задній частині корпусу.


    Як може виглядати Xiaomi Mi A2 пропонується подивитися на відео, доданому до Мережі.

    Корпус Xiaomi Mi A2 буде тонше, ніж у попередника. Екран – з невеликими рамками, з пропорціями 18: 9 і швидше за все має діагональ 6 дюймів з роздільною здатністю Full HD +. Селфі камера оснащена сенсором на 20МП і доповнена світлодіодним спалахом. Апаратура – f / 2.2.

    На задній панелі смартфона є подвійна камера з вертикальним розміщенням об’єктивів (як у Apple iPhone X ). За отриманою інформацією, камера буде мати об’єктиви на 12 МП і 5 МП з діафрагмою f / 2.2.

    Апаратна платформа пристрою – це процесор Qualcomm Snapdragon 636 (яким оснащений недавно запущений Xiaomi Redmi Note 5 Pro ). Розмір оперативної пам’яті – 4 ГБ і 6 ГБ, вбудованої – 32 ГБ і 64 ГБ. Є в Xiaomi Mi A2 порт USB Type-C і знайшлося місце для аудіо роз’єму 3.5 мм. Судячи з відео, новинка прибуде в трьох варіантах забарвлення. А ось дата запуску, а також ціна Xiaomi Mi A2 поки не уточнюються.



    • інші новини