Звільнення “кіборга” Колодія: стало відомо, де терористи тримають полонених

    233

    “Кіборга” Тараса Колодія, звільненого з полону терористів “ДНР”, утримували в Макіївській колонії (Донецька область).

    Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” повідомила перший віце-спікер парламенту, представник України на переговорах у Мінську Ірина Геращенко.

    “Тараса останнім часом утримували в Макіївській колонії. Там, де перебувають наші заручники, хлопці, яких досить довго утримують, військові”, – зазначила вона.

    При цьому Геращенко наголосила, що важливим досягненням української сторони є те, що вдалося налагодити листування з заручниками, які містяться в Макіївській колонії. “Останнє наше досягнення, можливо, хтось до цього скептично поставиться, але це реальне досягнення, що нам вдалося знайти, де їх утримують, домогтися того, щоб вони отримали листи від сімей, написали сім’ям. Останні місяці це стосувалося і Тараса, його сім’я мала від нього звісточку”, – сказала вона.

    Геращенко додала, що в питанні звільнення заручників дуже важлива координація, зокрема зі Службою безпеки. “Звільнення заручників, що важливо почути, завжди відбувається в координації зі Службою безпеки, з іншими причетними, тому що в координації наша сила”, – зазначила вона.