Екс-прем’єр України пішов до суду через “фейки”

    988


    Арсеній Яценюк вирішив подати до суду на Олега Торгала – людину, яка поширила інформацію про купівлю колишнім прем’єром 24 вілл в Маямі, передає lb.

    “Подаю позов до суду на провокатора, який опублікував чутку про нібито придбання мною в Маямі 24 вілл за мільйони доларів… Маю всі підстави заявляти, що фейк про 24 вілли – це частина спецоперації проти країни”, – написав він у фейсбуці.

    Яценюк вважає, що за поширенням таких фейків стоїть Росія.

    “Щойно повернувся з Брюсселя, де мав надважливі зустрічі з європейськими партнерами, від позиції яких багато в чому залежить утримання світового антипутінського фронту і збереження та посилення санкцій проти Росії. Такі контакти відстежують російські спецслужби. Вони знають, що ці міжнародні зустрічі можуть принести багато безсонних ночей кремлівському керівництву, а тому за всяку ціну намагатимуться підірвати довіру Заходу до української дипломатії. «Ти купив вілли? Ти корупціонер», – це вирок для співрозмовника від української держави. Тобі не подадуть руки. З тобою не сядуть за стіл переговорів. Твою країну не будуть поважати”, – зазначив він.



    • інші новини